Vår låt <3

enligt mig iaf :$



Human Nature vs Darren Hayes

OKej vilken är bäst? Boyband vs The voice of an Angel?





Brist på bilder



Det har blivit ovanligt få bilder i sommar också när jag tänker efter. Bland annat för att det inte vart någon Hultsfredsfestival ;'( Förra året knäppte jag nästan 800 bilder på 3 dagar! Det var tider det..

Hur som helst ska jag försöka ha kameran framme på avslutningsfesten i slutet av den här månaden! Hoppas det blir lika skoj som alltid :D *ser fram emot*

Nu ska jag sova!

Min sommar

Jag tror jag vet varför jag inte bloggat ordentligt på hela sommaren. Jag tror jag vet varför jag varit såhär.

Sommaren 2010 började bra. Våren var kanske lite trögstartad, och det blev knappt någon vår att tala om. Men sen kom värmen och jag kände att det skulle bli en helt underbar sommar.. med sol, bad, vänner, ALV, fester. Den bästa sommaren på länge.

Det blev inte riiktigt så..

Fast det beror ju på hur man ser det. Början av sommaren blev verkligen bra! På bara några veckor hade jag redan besökt Malmö, Göteborg, Kalmar och Stockholm. Hade en rolig premiärfest på ALV, besökte parken med Malört, tog första doppet i Nossen, åkte karuseller på Liseberg, grillade i Källängen, badade i havet med min älskling.. Jovisst vart det en bra sommar! Helt underbar faktiskt.

Men sedan kom regnet, en grå period och ett mörker som inte ville försvinna. Varken utomhus eller i mig. Jag tvingades ta svåra beslut, hade ångest, var trött på jobbet, tvivlade och en massa skit. Speciellt en vecka var jag helt uppochned. Jag gick från att ena dagen vara ledsen och bara gråta, till att skratta och känna mig hur lyclig som helst. Sedan övergick det till ilska och frustration, och nu är jag glad igen!

Men mitt i allt detta har jag försökt balansera jobb, hitta ett boende till hösten, vännerna och min pojkvän. Först NU känner jag att jag börjar hitta rätt. Jag kan faktiskt se ljuset igen! Och jag tror att det beror på många saker, men alla minst lika viktiga.

  1. Jag har klippt mig och färgat håret svart igen!
  2. Jag har hittat boende i Kalmar
  3. Jag har fått schema inför hösten
  4. Jag längtar tills jag får flytta närmare min älskling ♥
  5. Jag har packat nästan allla mina grejer, så flytten känns ganska nära nu...
  6. Jag har bestämt mig för att träna i höst, regelbundet
Hur som helst känns det bra. Förutom att jag helst vill flytta nuuuuu! Jag kan knappt vänta. Fastän rummet jag ska flytta till är mindre än lägenheten jag har nu, fastän jag inte känner någon annan än min baby i Kalmar, fastän det blir höst och mörkare. Det känns bara som att börja om från början igen. And I love it! <3

Nu är det bara tre veckor kvar av min sommar på Astrid Lindgrens Värld. Det är verkligen helt sjukt vad fort tiden går - speciellt på sommaren av någon anledning! Jag har i alla fall haft det sjukt kul med mina kära arbetskamrater och vänner :) Tack Therés och Alexandra!

Denna vecka då.. I morron ska jag träna och jobba. På tisdag ska vi ha filmkväll på biografen nere i parken. På onsdag är jag ledig, och ska då förhoppningsvis träffa några vänner. På torsdag åker jag med ALV till Gröna Lund (om vädret inte är alltför pissigt). Och nästa helg jobbar jag igen. Sedan är det bara en vecka kvar tills jag börjar flytta mina grejer till Kalmar! Wohoo :D

Nu ska jag nog hoppa i säng ganska snart. Ifall jag ska orka upp och träna i morron! Innan dess vill jag bara tipsa om en låt: Kate Winslet - What if.

Puss på er! ♥


Covered In Darkness


RSS 2.0