Sommar!!!

Vilket underbart väder vi har fått! Och vilken tur att det höll i sig nu när jag är ledig ett par dagar också! Igår blev det en heldag med min Malört. Först var vi i Nossen och solade och badade (läs: doppade mig litegrann). Sedan cyklade vi hem till mig och släppte ut bebisarna på gräset. Så glada dom blev :) Efter det åt vi mat och sen var det tänkt att vi skulle gå på bio. Men så blev det inte. Vimmerbybio är jävligt dåliga på att skriva ut datum!! Argh... Istället gick vi till Källängen och kollade på beachvolleyboll. Sedan fick det bli en öl och en cider på Harrys innan de stängde.

Tack min vän för en underbar dag ♥




Puss hej!


(btw: Jag höll på att duscha med bh:n på förut xD Någon har inte vaknat än?)


En liten uppdatering..

.. kanske skulle vara på sin plats va? ;) Såå vad har jag gjort i midsommar då.. Jo jag har jobbat, och jobbar dessvärre i morron också. Längtar verkligen tills det drar igång på riktigt nu, för sista veckan har varit sinnessjukt tråkig måste jag säga ;/ Men redan nästa vecka ska det bli mer folk i parken om dagarna, yay!

Till midsommarfirandet då. Jag hann faktiskt med att festa lite trots att jag jobbat så mycket. Igår efter jobbet kom Krippa och Tobbe och hämtade upp mig. Vi åkte ut till en herrgård där alla andra var, alltså ett gäng med vänner. Riktigt trevligt med bra sällskap, grillat, sång, brännboll och drinklekar. Lyckat värre!

Grillat blev det även i torsdags när jag spenderade kvällen/natten hemma i Hultsfred. Det är också en av anledningarna att jag inte uppdaterat på några dagar :P Först var min baby här, sedan var jag hemma och igår var det ju midsommar. Vem sitter vid en dator då liksom? Men nu är jag här! Och snart kan jag vila ut.

Två dagars ledighet känner jag att jag behöver! Nu mer än någonsin. Är helt slut i kroppen. Just nu är det iofs inte så konstigt om jag är trött. Jag och Marcus var ute och gick och sprang i mer än en timme förut! Fy fan vad duktig jag kände mig efterråt alltså! Nu har jag garanterat bränt bort den där våfflan och glassen..

Att lägga sig i sängen och läsa en bok skulle inte sitta helt fel nu. Så får det bli! Puss ♥

Vad är det för dag

Just nu sitter jag och äter frukost. Mackor med stekt ägg, grönt the, c-vitamin och havregrynsgröt - yummie!

Hade tänkt träna lite grann innan jobbet också, det ska jag nog hinna :) Sedan ska jag jobba med Alexandra idag för första gången! Det kommer nog bli skitbra. Ikväll kommer min baby <3

Ha en bra dag!

Dagens låt

Sister Hazel - Your Winter


Den korta (?) historien

Jag skulle ju berättat för flera dagar sedan egentligen. Fast några av er har redan fått höra hur jag hade det i Malmö och Göteborg förra veckan. Åhh det var helt underbart :) Så jag ska nog ta det lite snabbt här ändå..

Förra söndagen åkte jag ju ner till Malmö. Kom fram typ två på eftermiddagen och det blev att leta efter hotellet det första jag gjorde. Det var inte så svårt att hitta dit. Lämnade av mina väskor för att sedan bege mig ner till stora torget och käka. Såg att de hade ett Max där. När jag satt där ensam och åt så satte sig ett par Göteborgare ner bredvid mig.

Snubbarna började i alla fall prata med mig, och jag har då inget emot att prata med främmande människor. Göteborgare som är så trevliga också! Där satt vi och snackade ett tag och de frågade vad jag skulle göra resten av kvällen. Jag hade inga direkta planer, mer än att upptäcka Malmö lite, haha..

Det blev inte riktigt så. Killarna frågade om jag ville hänga med dom på "förfest" på Centiliter och Gram, som var en pub på stora torget. Kiss skulle nämligen spela i stan den kvällen, och på den här krogen var det BARA en massa Kiss-fans typ. Det kändes som jag hade kommit lite fel haha! Men det gjorde inget.

Det visade sig bli riktigt trevligt. De bjöd mig på öl och shots, och jag måste erkänna att jag blev rätt lullig xD Killarna, som var 37 år, var supersnälla och likaså gänget som de var med. Alla undrade vem jag var, och dom bara "Vi hittade henne på Max" Haha

Några timmar, och några öl senare gick jag tillbaka till hotellet och käkade kvällsbuffé. Fy fan vad gott det var då! De hade typ allt :P Så jag åt mig mätt och gick upp till mitt rum. Först då kände jag hur full jag egentligen var, så jag kände att en kvällspromenad skulle sitta fint.

Jag drog alltså ner till en park intill hotellet och strosade runt och tog lite kort. Jag har alltid sagt att jag älskar Malmö (fast jag aldrig varit där.. jag vet.) Men jag står fortfarande fast vid att jag älskar den staden. Skulle mer än gärna tänka mig att flytta dit!

Förhoppningen är ju att det kommer bli så. Jag har ju sökt en utbildning där till hösten, och om en vecka så får jag veta om jag kommer in(!!!) Men jag försöker att inte ha för höga förhoppningar, för det är hård konkurens. Anledningen till att jag åkte till Malmö var i alla fall inte att supa med främlingar, utan att göra ett test på skolan.

Så på måndagen gick jag upp tidigt och åt hotellfrukost, som också var helt underbar, och sedan tog jag en buss ut till skolan...


Oj shit det här blev ingen kort historia haha! Jag som bara tänkte dra det lite snabbt. Aja.. hur som helst!


... En timme satt vi och lyssnade på en lärare som berättade om utbildningen och vad som förväntas av en Visual Merchendiser. Sedan fick vi göra ett matteprov, som tog knappt en och en halv timme. Därefter var det ett engelskaprov som var lite kortare. När man var färdig fick man gå hem.

Om jag ska vara ärlig hade jag varit lite nervös i flera dagar innan, för jag visste ju inte vad som skulle komma på det där provet. Men när jag väl gjort det, och det kändes helt okej, så kunde jag slappna av. Nu är det inte så mycket mer jag kan göra än att vänta liksom.

Efter skolan åkte jag tillbaka till stan och käkade sushi på ett ställe som låg precis vid mitt hotell. Det satt riktigt fint innan man skulle åka vidare mot Göteborg. Fick sitta på en buss några timmar och det var lite segt. Men jag hade ju något att se fram emot!

Muffe kom och mötte upp mig på stationen ♥ Sedan gick vi till stan och käkade. Därefter körde vi runt i hans bil, och han visade mig Mölndal. En riktigt mysig kväll med en fin vän. Det var en bra start på min semester i Göteborg! Efter en natt på Muffes soffa vaknade jag av att han skulle till jobbet halv sju. Tyvärr skulle han jobba hela dagen, men jag hade planer för mig själv.

Fick för mig att Liseberg öppnade vid tio så jag tog en buss till stan redan vid nio. Käkade frukost i brunnsparken och tog en spårvagn till Liserberg. Men nehe.. då öppnade de inte förrän ett! ;( Lite smått besviken åkte jag tillbaka till stan och gick i affärer och käkade lunch på Pizza Hut. SEN åkte jag tillbaka vid ett.

Trots att var själv så var det kul att åka en massa. Visst hade det varit roligare om jag haft någon att prata med i köerna, men vad gör man. När jag hade åkt Balder, Bergbanan och lite andra skojiga attraktioner åkte jag för att möta Muffe på Avenyn. Där satte vi oss och åt på en restaurang. Han åt carbonara och jag åt plankstek. Yummie!

Sedan promenerade vi ner till vattnet och njöt av sommaren. Jag hade verkligen tur med vädret under alla dagar som jag var där! Det gjorde det också lite svårare att åka hem dagen efter. Kändes lite segt att åka tåg och buss när det var så fint väder dessutom. Men det jobbigaste var att lämna staden (och min vän såklart).

Jag måste åka tillbaka snart. Så är det bara ♥

Det var tider det



Satt och tittade igenom lite bilder och se där.. En blond Mela som precis fyllt 20 år. Nåja, jag känner mig i alla fall inte en dag äldre!


Då var man igång då

Gick upp tidigt idag, och nu har jag precis tränat lite grann på orbitreken! Dessutom promenerade och powerwalkade Malin och jag i nästan 80 minuter igårkväll :) Och ikväll blir det att springa lite, (fan vad skönt det är att äntligen ha kommit igång!) men innan dess ska jag iväg och jobba!

Efter jobbet igår var jag helt slut. Det var en väldigt jobbig dag med mycket folk och jag var helt ensam. Hann inte äta mat, så jag trodde huvudet skulle sprängas ett tag där. Som tur var kom snälla Wisam och hjälpte mig en stund. Det var i alla fall sista dagen jag var själv. Från och med nu är vi två! :)




See you later ♥



PS:



.I love you.



Malmö och Göteborg

Jag berättar mer om resan i morron. Tills dess får ni hålla tillgodå med dessa bilder ;)










Hemma igen



Jag tänkte bara skriva att jag är hemma i Vimmerby igen (för dom som missat det). Kom hem vid sju och sedan dess har jag typ ätit och packat upp. Är rätt seg för övrigt och ska nog snart gå och sova, för i morron är det dags att jobba igen. Det känns som hundra år sedan! Har bara varit borta i fyra dagar, men det känns som minst en vecka. Det finns bara en sak jag kan säga för att sammafatta min resa:

Jag älskar Malmö och Göteborg ♥


Jag får berätta mer om hur jag haft det någon annan dag. Ska föra över bilder och lägga upp också. Så håll utkik ;) Men ha det nu så bra tills dess! Puss & Kram


Hej då småland!

Nu drar jag till Malmöööö! Jag kommer inte att kunna uppdatera på några dagar nu (eventuellt något mobilinlägg bara), men på onsdag ska ni få veta hur jag har haft det! Ikväll ska jag bo på hotell och upptäcka Malmö. I morron ska jag göra ett "test" på en skola, sedan åka vidare till Göteborg där jag ska möta upp Muffe! På tisdag ska jag gå på Liseberg och på onsdag åker jag hem. That's it and Mela likes! :)

Hej då ses nästa vecka!


Delicacy


Probably the most beautiful man on earth.

Om jag kunde skriva låtar och sjunga, så skulle jag göra en låt tillägnad han med stort D. Jag kan inte med ord beskriva hur mycket jag längtar efter hans nästkommande album (som han ska släppa i år)! Det kan helt enkelt inte bli annat än bra. Jag säger bara en sak..

The voice of an angel ♥


Hard work



Idag är jag ledig. Men när jag inte är det så jobbar jag. Logiskt va? :P Här ovan ser ni vad jag brukar sysselsätta mig med när det är lite folk i parken. Det blir lätt ensamt och segt såhär innan hög-hög säsongen drar igång! Men om ett par veckor kommer vi alltid vara två, och inte ens då kommer vi ha tid att sitta ner och läsa en bok. Än mindre sitta ner överhuvudtaget. Så man får väl se det som lite avkoppling innan "stormen" drar igång.

Men shit vad jag älskar mitt jobb ♥

Hej hopp!

Ja här var det ny stilmall och header, ja hela köret! ;) Har man tråkigt så har man. Men jag tycker nog den är snyggare nu.

Vad tycker ni?


Det var det det

Då var man hemkommen från.. "där ute". Marcus, kusin och jag har suttit och snackat lite hos mig en stund, och sedan åkte kusin hem och Marcus och jag drog ner till Källängen för att kolla läget. Det var ju inte mycket att hänga i granen kan jag säga.. De som var där (väldigt få) var kanske typ högstadieelever. Den nivån var det. Nej så vi gick vidare, men lite kul var det att jag träffade på folk som jag inte sett på 5 år. Känner ju knappt igen dom! :)

Vi gick i alla fall förbi Harrys för att se om det hände något där. Och det var ju såklart där alla studenter hängde. Trots att de flesta kanske var.. ja 19 åringar så fanns det även folk i min ålder där (nu låter jag jättegammal haha) men det hade faktiskt varit kul att gå in. Men jag betalat inte 100 spänn för att gå in och hänga i 40 minuter. Fick haffa tag i dom som kom ut för att röka istället ;P

Det var kanske ingen kväll att minnas, men jaa det kunde ju varit värre. Nu blir det inte att festa förrän midsommar, om jag ens kommer festa till det hårt ens då. Jag ska ju jobba hela midsommarhelgen, så det blir lugnt. I morron ska jag mest packa! Ja träna och packa är nog det som står på schemat. Och hämta ut biljetter till tåget på söndag. Åh vad jag längtar. Speciellt till måndag, för då ska jag vara både i Malmö och Göteborg på en och samma dag!

Mina två favoritstäder -här kommer jag! :)

Om man har tråkigt

Sitter här och väntar på min kära vän som fortfarande inte kommit in till stan :/ Därav sitter jag nu ensam och förfestar, och har gjort sedan sex typ.. Well, jag börjar bli lite trött på att sitta här själv så jag drar nog ner till Källängen och ser om det är något röj. Klockan är ju trots allt halv tio redan! Nu börjar nog folket dra sig ut skulle jag tro. Hoppas hon kommer snart också..

Jag kommer säkert tillbaka med en uppdatering om vad som hände i parken sen. Tills dess bjuder jag på en före och efter-bild på Mela :P Haha Alltid lika roligt tycker jag!



Gjorde en ansiktsmask och hela kittet :P Sedan blev jag så fin ^ Haha


Om så bara för en dag



Kul att mitt Photoshop inte funkar som det ska! Har kanske suttit en halvtimme och bara stört mig på det. Nee men i alla fall. Här sitter jag och dricker öl och är hungrig som fan. Åt bara frukost tidigare idag, och orkar inte laga mat. Så funderar starkt på att sticka ner till stan och köpa mig något. Undrar förresten om matvagnarna i Källängen har öppnat än..

Nu på eftermiddagen cyklade jag ner till stan och shoppade lite på Cubus och sedan tittade jag på när studenterna åkte på sina flak runt torget. Åhhh vilken underbar känsla ju. Just för att man minns hur sjukt roligt det var när man själv tog studenten. Kan knappt fatta att det var 5 jävla år sedan! Shit vad tiden går fort! Tänk om kunde spola tillbaka tiden..

Ikväll blir det fest, och det lär vara en massssa studenter ute. Men det är kul! Åhh jag är så glad för dom jävlarna ;) Min student var en utav dom roligaste dagarna ever. Eller hur då Malört? :D Jag hade nog gjort vad som helst för att vara där igen. Som sagt: en tidsmaskin, ge mig? Darren kanske kan lära mig hur man bygger en.

So I travel on, beyond the stars, at one hundred and eighty-six thousand miles per second I can fly. Forward a few years. To two thousand and five, I caught a glimpse of the sky.

Jo men tjena.

Nej nu ska jag bege mig ner till centrum och hämta min cykel som står parkerad vid Konsum. Fick skjuts hem av bror och Ejik förut <3 Hoppas man ser dom ikväll. Lär vara en hel del folk man känner säkert. Kul! Men innan dess blir det lite foder och vätska som sagt. Puss hej!



Jag älskar dig.

Min baby är helt underbar...




... Jag ville bara säga det ♥



Mys med min Malört



Ikväll har jag och Malört "bakat" en smörgåstårta, och damn vad god den var!! Det satt riktigt fint, visst då Malört ;) Vi hade bland annat ishavsröra, crabsticks, ägg, räkor, tonfisk och rom i den. Yummie!

Det blir perfekt till en matlåda i morron :) Nu ska jag sova. PUSS ♥

Hört talas om våffeldagen?

Jag måste ju berätta.. På jobbet häromdagen kom det fram en kund (ovanligt haha) men i alla fall, det var en svensk man som skulle ha lite kaffe.

mannen: Jaha vad ska man ha till kaffet då?.. han tittar sig omkring i min lucka.
jag: Lite våfflor kanske?
mannen: Vad är det?

Haha ofta han inte vet vad en våffla är liksom!?!? :O
Men han var helt seriös, och jag tvingades visa hur de såg ut.

jag: Det är det som luktar så gott ;)
mannen: Jaha.. ja men det kanske man skulle testa lite senare.

Haha xD

Jag trodde att alla (i alla fall svenskar) vet vad våfflor är. Men uppenbarligen inte. Man lär sig något nytt varje dag. Den här dagen lärde han sig ett nytt ord :P



En dag likt alla andra dagar

Idag har det inte hänt något spännande överhuvudtaget.. Men så är det ibland! Det är mest fokus på jobb nu, men även träning. Herrguuuud vad segt det är att komma igång då. Jag känner mig helt slut i kroppen av minsta lilla. Så nu ska jag sova tänkte jag. Det är ju en dag i morron också.



Det är för jävla skönt att sminka av sig, tvätta rent ansiktet ordentligt och lägga sig i sängen och bara sova ♥ Tack för mig och god natt!

Blää

Jag har varit lite seg när det gäller bloggandet idag, jag ber om ursäkt. Tänkte i alla fall skriva ett kort inlägg innan det är dags för sängen.. Idag har jag jobbat och det har gått jättebra. Har till och med varit lite långtråkigt stundtals. Slapp i alla fall att vara själv, men nu ska jag vara ensam fyra dagar framåt. Aja, det får gå helt enkelt. Får tänka på min långledighet (sex dagar)!!

Är det något jag ska hinna med innan fredag då.. Nja, typ träna kanske! Var faktiskt ute och sprang nu ikväll! Duktigt långt för att vara Mela kan jag säga. Sprang runt gästgivarhagen och lite till. Vet inte exakt hur långt eller hur lång tid det tog. Jag skiter i såna där detaljer. Huvudsaken är väl att man rör på sig förfan? ;) I morron blir det kanske en liten stund på orbitreken på morgonen skulle jag tro..

.. om jag nu inte somna om och vaknar vid nio och kommer på att jag börjar om en timme! Nee nu ska jag gå och lägga mig bara för det, så att jag orkar upp skapligt i morron.

Puss o kram o natti natt :*

Premiärfesten



Jag tänkte egentligen bara säga att personalfesten med ALV igår, var sjukt kul! Som alltid ;) Värsta goda maten, underhållande tacktal, superduktiga musiker som var kvällens liveband, bra musik, massa dans och underbara människor! Ja det var inte alls dumt ^^

Nu ska jag dra iväg och jobba! Ses ikväll..

Min lediga dag

Här kommer dagen i bilder. Helt enkelt :)






Haha jag vet att jag det var ett misslyckat hopp, att jag är blek som en jag-vet-inte-vad, och att jag ser ut som en strandad val. Men orka bry sig! Jag har varit ledig idag, och det kunde inte varit en bättre dag. Med perfekt väder (varken för varmt eller kallt på något plan), jag fick umgås med hela min familj, plus kusin som jag saknat väldigt mycket! Dessutom har vi ätit grillat. Hur bra som helst ♥

Det var nästan tråkigt att åka hem till Vimmerby. Inte till en tom lägenhet dock, för mina bebisar hade väntat på mig :D Jag lät dom springa lite på golvet en stund, och sedan har jag tvättat. Nu blir det att hänga upp tvätten och i morron är det jobb som gäller igen. Sedan personalfest på det, skoj!

Jag älskar sommaren - då händer det något nästan jämt! ♥

Bye bye



Nu kära vänner, ska jag åka till Hultsfred! Hem och träffa familjen lite <3 Kommer hem i morron igen.

Pics from yesterday





Vi hade så trevligt vid vårt lilla bord :) Och sedan var jag tvungen att ta ett kort på Kallay! Saknar och jobba med snubben. Även att jag hade skoj så gick jag hem redan halv ett, kände bara för det. :)

Nu har jag fått vila ut och det känns riktigt bra. Idag har jag lite grejer att fixa innan jag tänkte dra till Hultsfred. Kan va skönt o komma hem lite.. Men jag kanske slänger upp ett inlägg senare ikväll. Puss ♥

Onsdagsfull



Kom för en stund sedan hem från Harrys. Det blev en riktigt trevlig kväll, trots att jag tidigare inte var så pepp på fest eller så. Men som tur var traskade jag och Marcus upp till Vidar och gjorde dom sällskap där. Drack vin och snackade med en massa härliga människor! :) Helt plötsligt blev jag sugen på att gå ut i alla fall. Så blev det..

Det var ganska lagom med folk på Harrys, och karaoken var i full gång när vi kom. Men det dröjde inte länge innan vi tröttnade och gick ut och satte oss. Satt och snackade en bra stund, tills jag inte pallade sitta i röken nå mer utan bara ville hem och sova. Och här sitter jag nu. Har inte kommit i säng än, men snart så! Ville bara säga att jag lever.

Det blir lite dåligt med uppdatering nu, då det händer en massa (typ något varenda dag). Det är ju ändå sommar! ;) Så ha överseende. Jag lovar att jag ska slänga in både uppdateringar och bilder lite då och då. Men ha det bra tills vi hörs igen, vilket antagligen blir redan i morron. Då ska jag nog bjuda på några bilder från kvällen....

PUSS ♥


PS: Jag är inte speciellt full, mest lite småonykter. Jag har börjat skärpa mig, och slutat dricka när jag känner att jag borde. Vuxenpoäng där xD Haha Aouch


Grillmys i parken

Det har varit en riktigt bra kväll! Jag och Malört har varit i Källängen och grillat, hur gott som helst! ;D


Det blev både majskolvar, lök, Malört åt ett par köttbitar och min lilla korv ligger där i mitten x)


Där kan ni se hur jag pillar lite på min korv. Man vill ju inte att den ska brännas.


Sedan högg vi in! Korv med bröd och potatissallad till det -tummen upp-


Malört blev helt till sig när hon fick mat! Kolla blicken ;) Kunde tro hon inte ätit på år och dar.


Efter maten (och däremellan) blev det grillade marsmallows också, hur gott som helst!


Det syns lite dåligt, men jag hade iaf marsmallows runt hela munnen sen xD

Det var trevligt med en grillkväll i parken med min bästa vän. Det kommer definitivt att bli en repris på den ♥



RSS 2.0